kerstlichten

Een echt leuk kerstfeest online?

Wij maken er een spetterend feest van voor alle werknemers en hun gezinnen.

 
gesprek_kerstman.png

In gesprek met de directie

Vanzelfsprekend heeft een directie of een management een boodschap aan het einde van het jaar. Hoe leuk is dat om dat samen te doen met Sinterklaas of de echte kerstman.

 

Onderscheiding / award

Wellicht wil het bedrijf iemand of een afdeling onderscheiden of even in het zonnetje zetten . Een online eindejaarsfeest is daar uitermate geschikt voor.

onderscheiding.png
Bingo.png

Interactieve Bingo

Met de gehele familie online Bingo spelen om prachtige prijzen. Vanzelfsprekend komen de prijswinnaars live in de uitzending.

Late night gesprek

Ook een sprankelend interview met bijvoorbeeld een collega in een virtuele late night studio behoort tot de mogelijkheden.

latenight_gesprek.png
Thema_talkshow.png

Thema Talkshow

Om ervoor te zorgen dat iedereen ook echt gaat kijken is een thema talkshow met een of twee bekende Nederlander een goed middel. Vanzelfsprekend bouwt Streamstudio een unieke virtuele studio die aansluit op het thema. 

Interactieve Kahoot quiz

Met de gehele familie de online Kahoot quiz spelen met je telefoon, prachtige prijzen en winnen van je vader of je broer. Degene die het snelst drukt op algemene vragen of vragen van het bedrijf wint.  De prijswinnaars komen live in de uitzending.

kahoot_quix.png
DJ.png

DJ met muziek quiz

Onze DJ verzorgt een swingend optreden afgewisseld met de muziek quiz die gespeeld word met de Kahoot app.  De prijswinnaars komen live in de uitzending.

Optreden

Vanzelfsprekend zijn optredens geheel in de stijl van het thema mogelijk en een ideale braken om even te toiletteren of een drankje in te schenken.

Themaoptreden.png

Wij jij ook een onvergetelijk endejaarsfeest?

Bel Rolf Trijber of kom lang in onze greenscreen studio om alle mogelijkheden te bespreken.

 

Ons laatste nieuws