IMG_0149.jpg

Ondersteuning in alle fases

Naast de juiste kennis en apparatuur voor een succesvolle bedrijfs TV-productie hebben we een uitgebreid pakket aan diensten om je volledig te ontzorgen.

 

Script schrijven

De basis voor een goede online-uitzending is een goed verhaal met een duidelijke inhoud. Bij streamstudio.nl werken we samen met professionele copywriters met jarenlange ervaring op het gebied van strategie, copy en content. Zij kunnen je helpen bij het opstellen van een pakkend verhaal dat relevant en entertaining is voor jouw doelgroep.

 

Beeldredactie

Een goede beeldredactie versterkt de presentatie. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Video's foto's en animaties zijn visuele middelen die jouw boodschap versterken. Bij streamstudio.nl werken we samen met ervaren beeldredacteuren die kunnen helpen met het vinden van de juiste beelden bij je presentatie.

Image by Barna Kovács
 
Schermafbeelding 2020-11-07 om 10.22.05.

3D Virtual studio design.

Als je wilt presenteren vanuit je eigen unieke virtuele studio kunnen wij de 3D schets ontwerpen. Zodra deze schets akkoord is laten wij deze in detail uitwerken door onze 3D-vormgever. Hij zet de puntjes op de i en zorgt ervoor dat jullie virtuele studio er realistisch en professioneel uitziet. Alles wordt geproduceerd in de huisstijl en merkidentiteit van jouw merk of bedrijf. 

Professionele vormgeving

Ons doel is om iedere uitzending een professionele uitstraling te geven. Dat bereiken we met een goede balans tussen typografie, kleurgebruik, lichtgebruik en bijvoorbeeld de kleding die je draagt tijdens de presentatie.

Wij hebben ruime ervaring met de vormgeving van presentaties en meerdere ervaren vormgevers in ons netwerk die jouw presentatie nog verder kunnen professionaliseren.

 

Presenteren

Als je niet gewend bent om voor de camera te staan kan een studio je een beetje overrompelen. Dat is heel normaal. Onze ervaren presentatorcoach helpt je bij de voorbereiding en begeleidt je tijdens de uitzending. Zo kom je authentiek en professioneel over. Vind je het prettiger wanneer iemand anders het gesprek in goede banen leidt? Onze moderator stelt vragen, leidt de gesprekken en discussies en betrekt data, respons en vragen van kijkers gedurende de uitzending.

 
 

Autocue operator

Met autocue verschijnt jouw tekst in alle studio camera’s. Zo kom je over als een ontspannen en zelfverzekerde presentator die vlot zijn verhaal vertelt. Matthijs, Jeroen, Eva, Beau, Barack en Joe gebruiken de autocue al jaren. De autocue geeft ook aan naar welke camera we schakelen. Zo voorkomen we dat je ongemakkelijk in de verkeerde camera praat. Onze autocue operator helpt je op weg en ondersteunt je gedurende de hele opname.

Visagie

Natuurlijk wil je goed overkomen op camera. Onder de studiolampen kan iedereen wel wat extra visagie gebruiken. Wij werken samen met visagisten, stylisten en make-up artists die ervoor zorgen dat jij je goed voelt en professioneel overkomt met de juiste kleding in de juiste kleuren, goede make-up en een goed verzorgd kapsel.

 

Vaktermen/woorden

De TV productiewereld staat bol van vaktermen die voor een leek moeilijk te begrijpen zijn. Streamstudio.nl heeft een lijst geproduceerd met de meest belangrijke vaktermen die wij tijdens studio opnames en/of studio uitzendingen gebruiken. 

Download hier de lijst.

Image by Austrian National Library
 

Onze opdrachtgevers...

alle_logos.png

Dit zeggen onze klanten

Ariën van Wetten, Marketing Manager Datto:
‘Ik kan streamstudio.nl van harte aanbevelen omdat de professionaliteit en ervaring van het studioteam voor een geweldig resultaat gezorgd hebben.’

Sandra Baars, Marketing Manager FinCo Fuel Group:
‘We hebben veel meer deelnemers gehad dan normaal in een live sessie en we kregen heel veel enthousiaste reacties over de manier van aanpak’.