IMG_0149.jpg

Ondersteuning in alle fases

Naast de juiste kennis en apparatuur om succesvolle branded video content te kunnen produceren hebben we een uitgebreid pakket aan diensten om je volledig te ontzorgen.

 
Image by Etienne Girardet

Creëren

De basis voor goede branded video content is een goed verhaal. Streamstudio.nl weet hoe we dat verhaal het beste in beeld kunnen brengen. Wij begeleiden je in het proces van het begin tot het eind. Of het nu gaat om het ontwerpen van de unieke virtuele studio sets, het uitwerken van een script, het verzorgen van beeldredactie of het vormgeven van de visueel versterkend content beelden streamstudio.nl heeft de ervaring en het netwerk om te helpen bij het produceren van branded video content die relevant en entertaining is voor jouw doelgroepen. 

 

Organiseren

Organiseren staat op ons voorhoofd geschreven. Wij zijn er van overtuigd dat een goede voorbereiding en organisatie 95% van het succes is. Wij hebben de kennis en expertise om van jouw branded video content een succes te maken.

Image by Gaining Visuals
 
Close-upbeeld van microfoon

Succesvol presenteren

Als je niet gewend bent om voor de camera te staan kan een studio je een beetje overrompelen. Dat is heel normaal. Onze ervaren presentatorcoach helpt je bij de voorbereiding en begeleidt je tijdens de uitzending. Zo kom je authentiek en professioneel over. Vind je het prettiger wanneer iemand anders het gesprek in goede banen leidt? Onze moderator stelt vragen, leidt de gesprekken en discussies en betrekt data, respons en vragen van kijkers gedurende de uitzending.

Autocue operator

Met autocue verschijnt jouw tekst in alle studio camera’s. Zo kom je over als een ontspannen en zelfverzekerde presentator die vlot zijn verhaal vertelt. Matthijs, Jeroen, Eva, Beau, Barack en Joe gebruiken de autocue al jaren.

De autocue geeft ook aan naar welke camera we schakelen. Zo voorkomen we dat je ongemakkelijk in de verkeerde camera praat. Onze autocue operator helpt je op weg en ondersteunt je gedurende de hele opname.


 

streamstudio_-322.jpg
 
 

Visagie

Natuurlijk wil je goed overkomen op camera. Onder de studiolampen kan iedereen wel wat extra visagie gebruiken. Wij werken samen met visagisten, stylisten en make-up artists die ervoor zorgen dat jij je goed voelt en professioneel overkomt met de juiste kleding in de juiste kleuren, goede make-up en een goed verzorgd kapsel.

 

Branded podcasting

Podcasting is de laatste jaren sterk in opkomst. Heb je wat te vertellen dan kan branded podcasting een ideale aanvulling zijn op branded video content. Produceer je met ons branded video content vanuit onze greenscreen studio dan ontvang je de podcasts volledig gratis.

Image by michal dziekonski
 
latenight_gesprek.png

Tijdens de coronacrisis heeft streamstudio.nl veel online evenementen geproduceerd. Of het nu gaat om externe of interne communicatie, we bereiken de doelgroep, we genereren betrokkenheid en kijkers worden deelnemers. Makkelijker en goedkoper dan een fysieke bijeenkomst.

Online evenementen

Vaktermen/woorden

De TV productiewereld staat bol van vaktermen die voor een leek moeilijk te begrijpen zijn. Streamstudio.nl heeft een lijst geproduceerd met de meest belangrijke vaktermen die wij tijdens studio opnames en/of studio uitzendingen gebruiken. 

Download hier de lijst.

Image by Austrian National Library
 

Onze opdrachtgevers...

alle_logos.png