checklist.jpg

Ondersteuning in alle fases

Naast de juiste kennis en apparatuur voor een succesvolle online uitzending hebben we een uitgebreid pakket aan diensten om je volledig te ondersteunen en te ontzorgen.
 

 

Script schrijven

 

De basis voor een goede web uitzending is een goed verhaal met een duidelijke inhoud. Bij streamstudio.nl werken we samen met professionele copywriters met jarenlange ervaring op het gebied van strategie, copy en content. Zij kunnen je helpen bij het opstellen van een pakkend verhaal dat relevant en entertaining is voor jouw doelgroep.

Beeldredactie

 

Een goede beeldredactie versterkt de presentatie. Eén beeld zegt immers meer dan duizend woorden. Video’s, foto’s en animaties zijn visuele middelen die jouw boodschap versterken. Bij streamstudio.nl werken we samen met ervaren beeldredacteuren die kunnen helpen met het vinden van de juiste beelden bij je presentatie.


 
 

3D Virtual Studio Design

 

Als je wilt presenteren vanuit je eigen unieke virtuele studio kunnen wij de 3D schets ontwerpen. Zodra deze schets akkoord is laten wij deze in detail uitwerken door onze 3D-vormgever. Hij zet de puntjes op de i en zorgt ervoor dat jullie virtuele studio er realistisch en professioneel uitziet. Alles wordt geproduceerd in de  huisstijl en merkidentiteit van jouw merk of bedrijf. 

Professionele vormgeving

 

Onze ambitie is om iedere uitzending een professionele uitstraling te geven. Dat bereiken we met een goede balans tussen typografie, kleurgebruik, lichtgebruik en bijvoorbeeld de kleding die je draagt tijdens de presentatie.

Wij hebben ruime ervaring met de vormgeving van presentaties en meerdere ervaren vormgevers in ons netwerk die jouw presentatie nog verder kunnen professionaliseren.

 
 

Presenteren

 

Als je niet gewend bent om voor de camera te verschijnen, dan kan een studio met diverse camera’s en veel lampen je een beetje overrompelen. Dat is heel normaal. Onze ervaren presentatorcoach helpt je bij de voorbereiding en begeleidt je tijdens de uitzending. Zo kom je authentiek en effectief over. Vind je het prettiger wanneer iemand anders het gesprek in goede banen leidt? Onze moderator stelt vragen, leidt de gesprekken en discussies en betrekt data, respons en vragen van kijkers gedurende de uitzending.

 

Autocue operator

 

Met onze autocue kom je over als een geboren spreker die voor de camera vlot zijn verhaal vertelt. Met autocue verschijnt de tekst op de camera’s en kan het verhaal als het ware voorgelezen worden. Onze autocue operators helpen je om dit op een ontspannen manier te doen.

Visagie

 

Natuurlijk wil je goed overkomen op camera. Onder de studiolampen kan iedereen wat extra visagie gebruiken. Wij werken samen met visagisten, stylisten en make-up artists die er voor zorgen dat jij je goed voelt en professioneel overkomt met de juiste kleding in de juiste kleuren, goede make-up en een goed verzorgd kapsel. Je mag natuurlijk ook een eigen visagist meenemen.

 
streamstudio_LONG_RED.png