workshop_online_presenteren_edited.jpg

Wat kost het?

Maatwerk

Een standaard bedrijfs TV-uitzending bestaat niet. Iedere klant en iedere productie is uniek. Ons prijsvoorstel stemmen we volledig af op jouw behoeften en mogelijkheden. Net als onze producties maken we ons voorstel graag op maat.

 

Bel met Rolf voor een afspraak op nummer 035 2019 830 of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Image by Scott Graham
 
Image by Austin Chan

Eénmalig of periodiek

Onze tarieven beginnen bij het basispakket. Met alle onderdelen uit het basispakket kunnen wij de kwaliteit leveren waar streamstudio.nl voor staat. Autocue en visagie zijn vaste onderdelen in het basispakket. 

 
Image by Alvaro Reyes

Prijsindicatie

Een dynamisch bedrijfs TV-productie opnemen in onze greenscreen studio kan al vanaf € 2.500

 

Wil je het volledige pakket (productie opnemen in onze greenscreen studio, opnames monteren en uitzenden vanuit de studio met een live Q&A) neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte of download onze prijslijst.

 

Bel met Rolf voor een afspraak op nummer 035 2019 830

BaaS Bedrijfs TV as a Service

BaaS is het dienstverleningsconcept voor jullie eigen bedrijfs TV. Hiermee zet je professionele bedrijfs TV in als vast kanaal voor de interne- en externe communicatie. Een eigen kanaal om medewerkers, klanten en overige stakeholders te bereiken zonder te hoeven investeren in een eigen studio. 

Met het BaaS abonnement bent je het gehele jaar door verzekerd van professionele studio capaciteit, ondersteuning en service. Neem contact op voor mogelijkheden en abonnementstarieven.

 

Bel met Rolf voor een afspraak op nummer 035 2019 830 

streamstudio-305.jpg
 
 
Wil je meer informatie omtrent onze tarieven?
 

Onze opdrachtgevers...

alle_logos.png

Dit zeggen onze klanten

Ariën van Wetten, Marketing Manager Datto:
‘Ik kan streamstudio.nl van harte aanbevelen omdat de professionaliteit en ervaring van het studioteam voor een geweldig resultaat gezorgd hebben.’

Sandra Baars, Marketing Manager FinCo Fuel Group:
‘We hebben veel meer deelnemers gehad dan normaal in een live sessie en we kregen heel veel enthousiaste reacties over de manier van aanpak’.