streamstudio-304.jpg

Webinar

“Succesvol zaken doen met dynamische webinars”

Met o.a. studiogast Eric Benjamin & Rudolph Huizinga

Woensdag 4 november a.s. om 11:00 uur

Je doelgroepen bereiken?

Zakelijke evenementen zijn de komende tijd niet of nauwelijks mogelijk. streamstudio.nl heeft dé oplossing. In ons gratis webinar vertellen we hoe je met een unieke studio uitzending toch je doelgroepen eenvoudig kunt bereiken en inspireren.

coronavirus_edited.jpg
Image by Austrian National Library

Een webinar als dynamische televisie

Presentatrice Kim van Tussenbroek laat zien hoe je als bedrijf een webinar maakt dat er uitziet als een professioneel tv-programma. Een dynamisch webinar dat écht binnenkomt.

 

Kim neemt je mee in de do’s en don’t’s van een effectief webinar dat deelnemers langer vasthoudt en kwalitatieve leads oplevert.

Studiogast Eric Benjamin

Eric Benjamin gaat in deze aflevering o.a. in op de merkbeleving en doelstellingen van een webinar. Benjamin was o.a. marketing directeur bij Samsung en algemeen directeur bij Free Record Shop.

Sinds 2005 is hij business consultant, coach en merkstrateeg. Benjamin adviseerde de afgelopen jaren meer dan 150 bedrijven waaronder; PostNL, Ziggo, Flora Holland, KPN, Transavia en Efteling.
 

eric_benjamin.jpg
rudloph_huzinga.jpg

Studiogast Rudolph Huzinga

Presentator coach Rudolph Huizinga gaat in deze aflevering o.a. in op wat het verschil is tussen fysiek- en online zoals bijvoorbeeld in een studio.

 

Rudolph heeft ruime ervaring als presentator coach, geeft regelmatig trainingen hoe je online moet presenteren en is van mening dat iedereen online kan presenteren.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen

Meld je nu aan

Wil jij een webinar organiseren of je bestaande webinars professionaliseren en effectiever maken, dan krijg je in dit webinar waardevolle tips en inzichten. De uitzending duurt ongeveeer 45 minuten.

Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
streamstudio-311.jpg